Vásárlási tudnivalók

Az eladó adatai

Eladó neve: Udvari András

Cím: 4481 Nyíregyháza-Sóstóhely, Aranykalász sor 61.

Adószám: 73824097-1-35

Bankszámlaszám: 10700048-55122588-51100005 (CIB Bank)

E-mail: info@kozmetikaibutor.hu

Árak, fizetés és gyártási információk

A weboldalon szereplő árak bruttó vételárak, amelyek a 27%-os mértékű Általános Forgalmi Adót tartalmazzák. A szállítási árakról lentebb tájékozódhat.

A megrendelt termék árának kifizetése előzetesen a teljes ár vagy az előleg (az ár 40%-a) banki átutalásával vagy postai csekkes befizetésével történik. Előleg fizetése esetén a fennmaradó 60% kifizetése a termék átvételekor történik.

A termékekből nem áll rendelkezésre raktárkészlet.

A termék legyártása csak előleg megfizetése után történik.

A termék gyártási ideje a rendeléstől számított minimum 1, de maximum 3 hét lehet.

Rendelés és szállítás

A rendelés telefonon vagy elektronikus úton (e-mailben) történik.

A rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, elolvasta és megértette a rendelés menetét.

A megrendelés akkor válik érvényessé, ha a megrendelő a regisztrációs adatokat és a vásárolni kívánt terméket / termékeket/ listáját e-mailen keresztül az eladó részére elküldi vagy egyezteti vele telefonon.

A vevőnek jogában áll a megrendelést követően, de még a postázás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást kizárólag írásban jelezheti.

Magyarország területén kívüli megrendelés esetén kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval.

A vásárolt termék házhoz szállítását a DPD teherfuvarozó cég végzi. A szállítási díjakról itt tájékozódhat.

A megrendelt termék szállításáról minden esetben a cég e-mailben vagy telefonon tájékoztatja a vevőt. A termékek szállításánál telefonon történő időpont és helyszín egyeztetés szükséges.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljesíthetetlensége esetén az eladót egyéni kártérítési kötelezettség nem terheli.

Az eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért.

Garancia, szavatosság

Az eladó által értékesített termék rendeltetésszerű használatra alkalmas, amelyek kereskedelmi szempontból forgalomképesek Magyarország területén.

A weboldalon kizárólag új termék kerül értékesítésre.

A termék, amely megvásárlásra került csak abban az esetben cserélhető ki, ha azok bizonyíthatóan hibásak.

Jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék cseréjét vagy a hiba kijavítását.

Az eladó a termékek vázszerkezetére 1 év garanciát vállal.

A vevő a termék átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól és e határidőn belül visszajuttatja a terméket. A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén az eladó az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti. Az eladó kizárólag használatba nem vett, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat ezen pont alapján.

Személyes adatok

Az eladó a vevő adatait nem adja ki harmadik félnek. Ez alól kivételt képez a teherfuvarozó cég.

Egyéb rendelkezések

Az eladó semmilyen módon nem felelős bármely elektronikus levél vagy bármilyen adat elvesztése miatt.

Az eladó szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt, a vásárlás feltételeit és szabályait bárminmű előzetes értesítési és indokolási kötelezettség nélkül.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikortól megtalálható a weboldalon. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagnia a vásárlással.